Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

 • Klein doosje Bergkristal

   1,50

  Een klein doosje (2,5 cm x 2,5 cm) met enkele bergkristal steentjes erin. Een leuk “side” cadeautje.

 • Edelsteen buideltje touwketting

   2,50

  Je favoriete kristal of edelsteen zonder gaatje of hanger mogelijkheid toch kunnen dragen? Dan is dit geknoopte hanger van touw iets voor jou. De kleur is zwart. Een middelmatige steen past er in en het touw vormt zich naar de steen. De houtenkraal dient als handige afsluitmogelijkheid. Zo kun je toch je favoriete steen dragen. Ik gebruik deze zelf al tijden en ze blijven lang mooi. Dus je kunt vaak variëren. Ik adviseer je wel om dit tijdens het sporten, douchen en slapen niet te dragen, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben. Steen op de foto is een astrofylliet en wordt niet meegeleverd.

 • Fluoriet punt

   5,95

  De steen op de foto is exact de fluoriet die je koopt. Ontdek de schoonheid en energie van deze indrukwekkende fluoriet punt. Met zijn levendige kleuren en prachtige kristalstructuur is deze fluoriet punt een ware eyecatcher voor elke verzamelaar of liefhebber van edelstenen.

  7 centimeter lang met unieke Kleuren. Deze fluoriet punt toont een schitterende variatie van kleuren, van paars tot helder groen, die prachtig in elkaar overlopen.
  Energie: Fluoriet staat bekend om zijn helende en beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het verbeteren van concentratie, het bevorderen van innerlijke rust en het beschermen tegen negatieve energieën. Deze punt heeft in de punt en aparte kristallijn. Perfect voor gebruik in meditatie, als decoratief stuk in huis of kantoor, of als onderdeel van een kristalverzameling

  € 5,00 (vrijgesteld van BTW)

 • Mindfulness voor sterrenkijkers

   6,95

  Ontdek hoe sterrenkunde en de mysteriën van de kosmos, van de kleinste quarks tot de grootsheid van de ruimte, je in contact brengen met je innerlijke universum.
  De ruimte kan eenzaam aanvoelen, maar zit ook boordevol mysterie en verwondering. Laat de schoonheid van het heelal je inspireren om hier op aarde met meer aandacht en bewustzijn te leven. Mindfulness voor sterrenkijkers  is een prachtig en liefdevol vormgegeven boekje met overpeinzingen over hoe het verkennen van de nachtelijke hemel je kan helpen om met beide benen op de grond mindful door je eigen universum te dwalen.

 • Wissellijst simpel

   3,95

  Een foto wissellijst met een glazen voorkant met in twee hoeken Lapis Lazuli steentjes. Je kunt de afbeelding makkelijk vervangen

 • Foto wissellijst met versiering

   8,95

  Een houten massieve fotolijst met Amethist edelsteentjes. De afbeelding is te vervangen (met parse patout) zodat je een foto of afbeelding kunt toevoegen.

 • Lijst met Aventurijn hart

   19,95

  Een houten lijstje met een Aventurijn hart. Het lijstje is aan een touwtje op te hangen. Het hart is van getrommelde kleine steentjes. In het hart en om het hart zijn geslepen Aventurijn steentjes ingezet. Het geheel is afgewerkt met een lak en een subtiel glittertje erin. Dit lijstje is handgemaakt. Er bestaat geen tweede zoals deze, je hebt hiermee echt een uniek edelsteenhart aan je muur.

 • Klein doosje Hematiet

   1,50

  Een klein doosje (2,5 cm x 2,5 cm) met enkele Hematiet steentjes erin. Een leuk “side” cadeautje.

 • Klein doosje Maansteen

   1,50

  Een klein doosje (2,5 cm x 2,5 cm) met enkele amethist steentjes erin. Een leuk “side” cadeautje.

 • Klein doosje Amethist

   1,50

  Een klein doosje (2,5 cm x 2,5 cm) met enkele amethist steentjes erin. Een leuk “side” cadeautje. Het is exact dit doosje met steentjes dat je koopt.

 • Geode hangertje

   3,99

  Een kleine geode met een natuurlijk gaatje waardoor een sluiting is gemaakt om aan een ketting te kunnen hangen. De kristallen schitteren bij zonlicht. De soort van de geode is mij onbekend, maar lijkt mij sterk op agaat. Een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

 • Hanger Porfier

   8,95

  Wat? Porfier?  Niet iedereen kent deze super harde steensoort. Porfier wordt door zijn eigenschappen zelfs in de constructie gebruikt. Deze porfierhanger is handgeslepen. De porfier hier gebruikt komt van het buitenste deel van een geode en is geslepen tot sieraad. De gevlokte structuren dat afsteekt tegen het donkergroen is een hanger die niet vaak gezien wordt. Dus ben je op zoek naar een origineel hangertje, zoek niet verder want hier is het.

 • Hanger Porfier

   8,95

  Wat? Porfier?  Niet iedereen kent deze super harde steensoort. Porfier wordt door zijn eigenschappen zelfs in de constructie gebruikt. Deze porfierhanger is handgeslepen. De porfier hier gebruikt komt van het buitenste deel van een geode en is geslepen tot sieraad. De gevlokte structuren dat afsteekt tegen het donkergroen is een hanger die niet vaak gezien wordt. Dus ben je op zoek naar een origineel hangertje, zoek niet verder want hier is het.

 • Boeken aanwijzer met tijgeroog

   4,99

  Boekenlegger met geslepen tijgeroog en meetblad. De legger is 12 centimeter lang en absoluut een tiger “eye” catcher. De achterkant is stijlvol afgewerkt. Een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.

 • Armbandje zonnestelsel

   4,99

  Een rekbaar armbandje met donkerblauwe goudsteen en de gekleurde kralen als planeten van ons zonnestelsel. Een armbandje met de 8 planeten. Niet alle kralen die representatief staan voor de planeten zijn echte edelstenen. Een leuk cadeau of om zelf te dragen.

 • Edelsteen gift set

   17,50

  Een persoonlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders? Een cadeau dat niet snel vergeten wordt. Een kristal of edelsteen dat specifiek uitgezocht wordt op basis van de nieuwe eigenaar. En zeker niet een te klein, beschadigd of onzuivere steen. Ik ga echt voor je op pad. Ik zoek op helpende en ondersteunende eigenschappen van het kristal of edelsteen, en ook qua match. Zoals een samenwerking en nieuwe vriend/vriendin. Uiteraard voorzien van een uitgebreide omschrijving en een boodschap van de spirituele wereld. Dit kan volledig anoniem, maar specifiek vragen stellen dat mag natuurlijk ook.
  Ik kies de steen zelf voor je uit. Meestal zelf samen met de spirituele wereld. Daarna probeer ik contact te maken voor de aanvrager en de bedoeling in de hulp en ondersteuning van de edelsteen of kristal. Hier komen vaak wonderbaarlijke inzichten en boodschappen uit voort die je ook op papier ontvangt. Dus een mooi kristal of edelsteen met een korte reading. Tevens maak ik de steen vrij van voorgaande energieën en stem ik hem af op zijn nieuwe metgezel. De ontvanger is altijd aangenaam verrast. Uiteraard wordt het zorgvuldig en met liefde ingepakt en met de hoogst mogelijke zorg verzonden. Neem contact met me op voor meer informatie, of om een voorkeur voor ruw, hanger, armband o.i.d. op te geven, zodat het helemaal van jou is. En ja, je mag anoniem of een fictieve naam invullen.