Toont alle 14 resultaten

 • Bergkristal Bol Zuivering

   14,95

  Deze bol is echt uniek. De kristallen die loskwamen bij het zagen van de bergkristal geode, waren van hoge kwaliteit en ook een enorme hoeveelheid. Ik besloot ze te verwerken in deze orgoniet bol. De kristallen zijn zo zuiver, want ze zijn meteen verwerkt. Echt een leuke bol. Je kunt er eventueel een lampje onder zetten voor een extra leuk effect.

 • Orgoniet kegel harmonie

   11,95

  Deze kegelvormige orgoniet harmonie is een bijzondere. Met Lapis Lazuli en Aventurijn boompje een echt pronkstuk. Er zitten wat luchtbelletjes bovenin, wat het geheel helemaal af maakt.

 • Orgoniet Piramide Vredig

   11,95

  Deze orogniet is zelf gemaakt met koperdraad en verschillende edelsteentjes. De bodem is van koperkleurig papier.

 • Onyx Piramide large

   9,95

  Grote Onyx Piramide van 8 cm x 8 cm x 8 cm. Een prachtige piramide met mooie natuurlijke kleuren.

   

 • Plasma lamp

   12,95

  Dit is echt een grappig lampje. Uiteraard staat er eentje in de woonkamer en ook eentje in de sterrenwacht. Houd je vinger op het glas en er zal een dikkere stroom naar je vinger zijn weg vervolgen. Dit is natuurlijk geweldig speelgoed en een leuke accessoire bij een oefenavond of andere mediumpraktijken. De lamp kan via USB voorzien worden van stroom en kan ook op batterijen. 4 AAA batterijen (niet inbegrepen).

 • Gouden driehoek

   9,95

  De gouden driehoek is ook bekend als de drie-eenheid Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist. Dit zijn grote stukken en passen amper in het zakje. De foto’s doen de steen niet helemaal eer aan want de kleuren wijken iets af. Ze zijn iets mooier in het echt. Evengoed is het een prachtige formatie  die eenmaal geplaatst in een ruimte, zorgt voor een evenwichtige en positieve atmosfeer in bijvoorbeeld een woon-, werk- of slaapkamer. Stukken niet los verkrijgbaar vanuit deze set.

 • Foto adapter DSLR Universeel

   150,00

  Nieuwprijs is rond de 200 euro. Deze is nooit gebruikt en dus puntgaaf en bij een Euromex dealer gekocht. Je kunt deze adapter tussen je microscoop en je camera zetten en heeft een T-ring met Canon vatting. Hij staat prachtig in de kast, maar liever bij iemand anders werkzaam tussen camera en telescoop ;-)

 • iNova planeet camera

   30,00

  Deze camera is amper gebruikt. Het is een gekoelde kleurencamera die met de drivers op mijn computer nooit goed heeft samengewerkt. Het driver probleem ligt overigens aan mijn computer. De camera heeft een kleine chip dus houd hier rekening mee als je hem via de telescoop gaat gebruiken. Er zit een USB stick bij, maar ik kan van het merk iNova niets meer vinden. Dus ben je handig dan heb je hier een leuke camera aan. Op de begeleidende foto staan de exacte specificaties.

 • Piramide Onyx

   7,95

  Onyx piramide. Het is exact deze piramide die je krijgt. 5 cm x 5 cm x 5 cm. Uiteraard mooi en veilig verpakt. Onyx bevordert analytisch denken, logica en concentratie, en helpt bij het aannemen van een nuchtere en realistische houding. Deze steen is ideaal voor mensen die zich gemakkelijk laten afleiden of beïnvloeden. Op lichamelijk vlak heeft onyx een gunstig effect op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de voeten.

   

 • Aanbieding!

  Orgoniet Piramide Zuivering

  Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 6,00.
  Let op deze handmade Orgoniet is beschadigd uit de mal gekomen en daarom afgeprijsd.

  De orgoniet piramide zuivert, beschermt en balanceert energie in de ruimte. Bovendien zijn de kleuren mooi met elkaar in afstemming. Deze orgoniet is gemaakt van, obidiaan (bol), maansteen (wit) en korrels van lapis lazuli, kwarts, malachiet en aventurijn (bodem). De afmeting is 5 cm bij 5 cm bij 5 cm (lengte, breedte en hoogte)

  1 zijde is gaaf en 3 zijdes hebben een doffe plek. Ik heb hem gepolijst, maar dat geeft onvoldoende resultaat, dus vandaar deze fikse korting. Misschien durf je het zelf aan – als het je stoort- om het zelf helemaal glanzend te maken. Dan heb je er een mooie en unieke orgoniet aan.

  € 6,00 (vrijgesteld van BTW)

 • Bewegings lampje bol

   2,50

  Dit plastic bolletje is voorzien van een lampje en zal reageren op beweging. Geen lampje is geen gemeten beweging.
  Spirit kan deze energie ook gebruiken om met jou te communiceren. Door middel van vragen kun je afspraken maken. Super leuk om naast andere hulpmiddelen te gebruiken en om te spelen met Spirit. Inclusief batterijen en is direct gebruiksklaar.

 • Obsidiaan bol

   6,95

  Deze 5 centimeter zwarte obsidiaan bol kan net als een glazen bol gebruikt worden voor het doen van readings. Daarnaast is obsidiaan ook een krachtige beschermer. De steen zelf is sterk inzicht gevend en reinigend. Hierdoor stimuleert het de persoonlijke ontwikkeling. Obsidiaan werkt veelal als een spiegel zodat er kan worden ontdekt wie hij of zij nu echt is. Dit kan soms ook als confronterend worden ervaren. De glim en glans is zo groot, dat foto’s maken moeilijk is.

 • Energie meter

   12,50

  Hoe leuk is het om energie te kunnen meten? Zet hem aan, richt hem op een wandcontactdoos of een computer. Je zult zien dat de lampjes uitslaan. Van groen naar rood geeft het de intensiteit aan. Geen lampje is geen gemeten energie.
  Spirit kan deze energie ook gebruiken om met jou te communiceren. Door middel van vragen kun je afspraken maken. Super leuk om naast andere hulpmiddelen te gebruiken en om te spelen met Spirit. Inclusief batterijen en is direct gebruiksklaar.

 • Fluorescerende stenen met zaklampje

   12,95

  Yooperlite is eigenlijk geen edelsteen, maar een bijzonder type steen dat alleen in een gebied Yoop genoemd, van Michigan, Verenigde Staten, wordt gevonden. Het is een fluorescent mineraal dat bekendstaat om zijn opvallende gloed onder ultraviolet (UV) licht. Dit is een setje van 3 stenen met een UV zaklampje erbij. De stenen zijn ongeveer 3 à 4 centimeter. Uiteraard voorzien van een handig buideltje om ze in te bewaren. Het zaklampje gebruikt 3 AAA batterijen en deze batterijen zijn niet meegeleverd.