Inwijding op afstand

In mijn spirituele ontwikkeling heb ik het voorrecht gehad om vele inwijdingen te mogen ontvangen. De inwijdingen ontving ik op afstand via verschillende andere Reikimasters. De inwijdingen hebben mij gelopen bij mijn groei, inzichten, spirituele ontwikkeling en de healing voor mezelf.
Het is nu tijd om alle kennis en informatie ook weer door te kunnen geven, zodat we met elkaar de wereld in ons universum zuiver en liefdevol kunnen houden.
Uiteraard heb ik alle afstandsinwijdingen op deze site eerst zelf ontvangen en geïmplementeerd, zodat jij ook de meest zuivere versie kunt ontvangen.

Wat is een afstandsinwijding?

Afstandsinwijdingen zijn een manier om de transformerende energie door te geven zonder dat de ontvanger fysiek aanwezig hoeft te zijn. Dit is gebaseerd op het concept dat energie niet gebonden is aan tijd en ruimte. Zie hiervoor ook het blog over kwantumenergie. Door een sterke intentie en focus kan ik, als Master de afstemming sturen naar iemand die zich op een andere locatie bevindt, zelfs als dat aan de andere kant van de wereld is.

Doordat de ontvanger in een fijne en warme omgeving is kan de energie ten volste stromen.

Je kunt uit de inwijdingen enorm veel groei en ontwikkeling halen. Je zult in de meeste gevallen ook de systeem-tekens ontvangen die bij het afstemmingssysteem horen, zodat je nog meer jouw manier van werken kunt bepalen. De tekens zullen je helpen de energie te sturen en te verfijnen zodat de energie voor jou ten volste kan werken.

“Reiki transcends all boundaries of time and space, allowing healing energy to reach and transform lives, no matter the distance.”

onbekende bron

Wat ontvang je dan bij een afstandsinwijding?

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor jou klaar in een Chi-ball. De Chi-ball is een bolvormige concentratie van levensenergie (chi of ki) die ik voor jou speciaal heb gemaakt. Jij bent dus de enige die er toegang toe heeft en deze kan onderweg niet aangetast of beïnvloed worden door anderen. Jouw Chi-ball kun je ophalen als je ontspannen en ongestoord kunt ontvangen. Je ontvangt dan de geconcentreerde energie door de afstandsinwijding op te halen met een soort mantra. Voor sommige afstandsinwijdingen hoef je geen ervaring te hebben met energiesystemen, maar voor sommige is ervaring met Reiki of een soortgelijke methode wel gewenst.

Je ontvangt een volledige beschrijving in PDF in je mailbox waarmee je de inwijding kunt ophalen en leert hoe je de energie kunt gebruiken.

Als je de energie hebt opgehaald, kun je mij een mail sturen en dan ontvang je ook een certificaat. Je kunt hierna het energiesysteem doorgeven aan anderen.

Kijk in de webwinkel voor de inwijdingen

Een afstandsinwijding kan een diepe impact hebben op je spirituele groei, omdat het je helpt om bewuster om te gaan met levensenergie en je innerlijke kracht. Tijdens de inwijding leer je hoe je deze geconcentreerde energiebal kunt creëren, vasthouden en gebruiken om jezelf en anderen te helen. Door regelmatig te werken met Chi Balls, ontwikkel je een dieper inzicht in de subtiele energiestromen die ons verbinden met het universum. Dit proces opent nieuwe niveaus van bewustzijn, versterkt je intuïtie en bevordert een gevoel van innerlijke vrede en verbondenheid. Het helpt je om je spirituele pad met meer helderheid en doelgerichtheid te bewandelen. Dat zal je herkenning geven en gevoel van ongekende liefde.

Naar de afstandsinwijdingen

Vergelijkbare berichten