FAQ

VVZJH

Vele Vragen Zie Je Hier. Kijk hier eerst als je vragen hebt. Stuur me een berichtje als je vraag er niet bij staat.

Vragen:

Het is fijn als je vragen snel beantwoord kunnen worden. Kijk hieronder in de lijst of je jouw vraag kunt vinden. Stuur me gerust een berichtje als je vraag er niet bij staat.

Indien een pakketje per post verzonden wordt dan wordt dit via Post.nl gedaan. Verzendkosten worden apart berekend.

Ben je niet tevreden met je bestelling dan kun je hem terugzenden. Digitale of energetische producten kunnen niet worden teruggestuurd en worden niet gerestitueerd. Zie ook.

Je mag altijd contact opnemen. Vragen over behandelingen worden snel beantwoord. Heb je extra vragen aan de hand van een reading of huiskameravond dan kunnen we een nieuwe afspraak maken tenzij vooraf anders afgesproken.

Helaas niet. Deze webwinkel is te klein om afspraken met postbedrijven te maken.

Afhankelijk van het soort bestelling ontvang je meestal je bestelling binnen 3 werkdagen. Persoonlijke edelsteen cadeaus kunnen iets langer duren omdat het cadeau persoonlijk afgestemd wordt. Je kunt altijd vrijblijvend een prijs- en tijdindicatie opvragen. Stuur voor vragen een berichtje.

In Nijmegen-Dukenburg, maar ook in Uden is het mogelijk behandelingen of consulten te ontvangen. Met de bevestiging van de afspraak via de e-mail stuur ik je conform afspraak de adresgegevens toe.

Ja, ik sta geregistreerd onder KVK en ik ben vrijgesteld van BTW.

Zeker. Zowel behandelingen en consulten kunnen aan huis in eigen veilige omgeving worden gegeven.

Stuur me een bericht

Vragen over energiewerk

Een medium is iemand die via de zintuigen contact kan maken met iemand in de ongeziene wereld, waardoor er liefdevolle boodschappen kunnen worden doorgegeven aan hun nabestaanden.

Elke steen heeft er miljarden gedaan om te groeien onder verschillende omstandigheden. Alle trillingen en eigenschappen zitten in de stenen verankerd en kunnen wij met mens en dier gebruiken als hulpmiddel in het dagelijks leven.

Een afstandsinwijding zal jouw innerlijke radar verder openen voor het universum/de bron/spirituele wereld. Het zal spirituele groei bevorderen, zoals dat ook bij mij gebeurde.

Energie is de kracht die alles in ons universum in beweging houdt. De oude Grieken noemden het ook wel ‘werkzame kracht’. Energie komt uit verschillende bronnen en heeft verschillende vormen. De ene vorm kan vaak worden omgezet in een andere vorm van energie: zo kan elektriciteit worden omgezet in licht, Reiki in healing en zo nog meer voorbeelden.

Mediumschap is simpel gezegd contact tussen een medium (mens die mediamieke talenten gebruikt) en overledenen mensen/dier/nabestaanden.

Geest, ziel, karakter, bovennatuurlijk wezen: the Holy Spirit de Heilige Geest; kindred spirits verwante zielen, levenskracht, energie, levenslust, opgewektheid, moed, durf, lef, zin, diepe betekenis: the spirit of the law de geest van de wet, gemoedsgesteldheid, geestesgesteldheid, stemming: be in great (of: high) spirits opgewekt zijn, mens met karakter, karakter. Een greep uit de definities.

Voor sommige afstandsinwijdingen is het fijn als je al bekend bent met wat energiewerk. Zie ook de disclaimer.

Nee, niet met de toekomst als doel. Het gebeurt wel eens tijdens een reading of consult, dan is het de bedoeling dat het gezegd wordt. Het is nooit het hoofddoel.

Worden? Je bent het al. Een spiritueel wezen in een lichaam. Zoals tegen een voetbal aantrappen, je niet direct een groot prof voetballer maakt, kun je reeds aanwezige talenten/gaven omzetten en ontwikkelen.

Een MBO SPW niveau 4 diploma, Holistisch voeden, Master in Usui Reiki (alle graden), Lithotherapeut (edelstenen coach), Mediumschap 2 leerjaren, orakelkaarten certificaat en alle certificaten die jij ook kunt halen op deze website. Daarnaast maak ik me bekwaam met de biotensor om tijdens behandelingen deze expertise te gebruiken en blijf ik aanvullend workshops volgen in mediumschap.