Energie is een veelzijdig woord en heeft alles met deze website te maken. Op alle manieren en in alle vormen kom je energie hier tegen. Ook wat betreft jouw welzijn, jouw herinneringen, jouw blauwdruk en jouw ontwikkeling. Laat je verwonderen door de verschillende vormen van energie!

Ieders leven kent fases. Ieders leven kent vraagtekens. We zijn van nature wezens die willen leren. Er is zoveel om ons heen wat nog niet ontdekt is. Meer dan 95 procent uit het heelal kunnen we niet duiden.

En zelfs op Aarde niet. De Marianentrog is met bijna 11 kilometer diep, een stukje oceaan waar het licht niet komt, met onaangeroerd leven. De bedoeling van deze website is inspireren, adviseren, informeren, filosoferen en ook jou de kans op ontwikkeling te bieden. En natuurlijk een leuk winkeltje waar jij ook spiritueel mag groeien of jezelf een leuk cadeau kunt geven.

Spiritualiteit en sterrenkunde zijn belangrijke onderdelen in mijn leven. Altijd al geweest. Heerlijk zo bezig te zijn met Reiki en lichtjaren, meteorieten en kristallen. En ook met Spirit, biotensor en als inspirator.
Al jaren ben ik actief binnen de sterrenkunde als organisator en publieksvoorlichter. Ik ken dus ook de wetenschappelijke kant van energie, zwaartekracht, ruimtedeeltjes, kwantumtheorie. En daarnaast geef ik ook huiskamer mediumavonden.

Deze beide werelden lijken haaks op elkaar te staan, maar in de praktijk is dat vaak juist niet zo.
Daarom deze website. Om jou te laten zien dat je een geweldig leven hebt, dat er niets onmogelijk is en dat er altijd hulp voor je is. Ook als je de weg niet meer weet en het even niet meer ziet zitten. Er zijn altijd leuke dingen te ontdekken en er is altijd weer een nieuwe dag om naar uit te kijken. Ik help je graag. Holistisch of informatief, alles is goed. En dit doe ik allemaal omdat ik het leuk vindt, energie genoeg heb en zonder winstoogmerk. Dus wil je een healing, advies over edelstenen of meer weten over mediumschap? Dan ben je hier op de juiste plek.